Puigmal

|

El segon dia d’esquí de la present temporada ens ha portat coses molt positives. Primer de tot, ha fet un dia fantàstic, millorant el dia de Formigueres. Als llocs que tocava el sol pràcticament es podia anar amb màniga curta, i sinó, demaneu-ho als monitors dels grups més petits que han suat de valent. Tot i així, no ens podem pas queixar de la neu!

Per altra banda, la resposta de la gent ha estat més generosa. Així, s’ha pogut tornar a una certa normalitat tornant a necessitar de l’autobús per la gent que ho necessitava.

A primera hora del matí ja s’ha detectat un augment important de cursetistes, ja que s’han hagut de concretar més grups segons el nivell de cadascú. Després d’unes primeres baixades, on s’han comprovat aquests nivells, i gràcies a la coordinaciódels responsables de cada grup, s’han fet alguns canvis pensant en el seu bon funcionament.

Però també hi ha dos aspectes, aliens al club, que podien haver ajudat a millorar el dia. Per un costat, l’absència de la famosíssima “corda” pels xics davant de la cafeteria. Aquí s’ha d’agrair l’esforç dels monitors d’aquests grups per l’esforç fet, ja que s’han vist obligats a agafar el telecadira. Tot i així, no s’han pas espantat. I l’altre, el tancament de les pistes de la part alta de l’estació, probablement la zona més maca del Puigmal.

Així doncs, ha estat un dia per recordar, i esperem que diumenge vinent en puguem gaudir encara més gent. Quants més siguem, més riurem!

Reporter per un dia: Toni