Formigueres

|

Uff, quina dia!! Un d'aquells per recordar.. La primera sortida del CECB ha estat tot un èxit! De fet, ens en hem adonat que ho seria quan s'ha aixecat el dia, ni un núvol i un paisatge de postal, la Cerdanya ben nevada i el sol, que comença a treure el cap.

Al arribar a l'estació, ens retrobem amb molta il·lusió amb les famílies incondicionals d'anys anteriors, ara només falta un bon esmorzar per agafar forces. Després del repartiment de forfaits i la sempre difícil organització dels cursets del primer dia, la màquina s'ha posat en marxa.
La pedrera creix amb força i és que hi ha cinc petits que no s'han posat mai uns esquis, a més, estrenen "petos" nous del centre! Els del nivell B ja han perdut la por i comencen a baixar pistes blaves i alguna vermella amb molta empenta. N'hi ha que ja baixen per tot arreu, els del grup C demostren maneres, "carvejen" i tot!!
Acabats els cursets i les baixades dels pares amb tota tranquil·litat, esmorzar per tothom per celebrar la primera sortida del centre!
Després de tot això tornem cap a esquiar, baixades molt divertides entre els arbres nevats i alguna enfarinada a la neu verge!

Així doncs, esperem repetir amb tots vosaltres un dia tant fantàstic com avui!

Secció d'Esquí i Surf del CECB