|

Molt bones amants de la neu!!!!

Com cada any comencem la temporada d'esquí i surf !!!!

Les dates previstes per a realitzar els cursets són les següents:
19 i 26 de gener, i 2 de febrer. Si veiem que la cosa s'anima ampliaríem els diumenges per anar a esquiar!!!!

Les opcions que us proposem són aquestes:

Forfet fins a 11 anys + bus.................................................... 35 Euros
Forfet més de 11 anys + bus................................................. 40 Euros
Forfet fins a 11 anys + bus + curset de 2 hores....................... 50 Euros
Forfet més de 11 anys + bus + curset de 2 hores.................... 55 Euros

A més heu de sumar 3 euros de l'assegurança la qual és obligatòria, si ja teniu una de feta com per exemple la de la FEEC, la pròpia del CECB, o qualsevol altra que cobreixi l'esquí o surf en pista, no caldrà.

Tots sabem el que costa llevar-se, però qui alguna cosa vol........
Ens trobarem a l'estació d'autobusos de Manresa, a les 6:30 per marxar ben puntuals a les 7:00 del matí, que sapigueu que el bus no espera, qui s'adormi ja sap.........
La tornada serà a les 16:00 hores.

Totes les sortides es faran a l'estació d'esquí de Porté-Puymorens, a la Catalunya nord.

Si voleu més informació podeu trucar al telèfon 628828723 i demanar pel Miquel, a partir de les 19:00 hores de dilluns a divendres, fora d'aquest horari el telèfon està desconnectat.

MOLT IMPORTANT: ENS RESERVEM EL DRET D'ANUL·LAR LA SORTIDA SI EL NÚMERO DE PERSONES APUNTADES NO COBREIX LES DESPESES DEL TRANSPORT A PISTES.

D'altres activitats que volem fer són:

El dia 21 de febrer, festivitat de la llum, volem organitzar un bus a l'estació d'esquí del Port del Compte, el preu encara està per concretar, tot dependrà de les persones que s'apuntin per poder negociar un bon preu amb l'estació d'esquí i que així tots/es sortim guanyant.

Per altra banda el cap de setmana del 15 i 16 de març, ens agradaria fer una estada al refugi Bages del Port del Compte, amb baixada de torxes a la nit, uns quants focs artificials, sopar-festa i dormir al refugi. Al matí del diumenge voldríem organitzar la cursa familiar Trofeu d'Esquí de la Catalunya Central, no cal dir que la cursa està oberta a tots els nivells i edats, ja que el que importa és divertir-se. Això sí necessitem el suport de tots vosaltres per a fer-ho possible!!!!

I de moment això és tot, una gran abraçada a tots i totes els que feu possible que la secció d'esquí del CECB vagi any darrera any tirant endavant, tot i que és molt difícil degut a la situació econòmica que estem travessant, però ens en sortirem!!!!