Formigueres

|

Aquest cop ja ha tocat repetir estació. Varem anar a Formigueres i és que un 44% dels que veu participar en l’enquesta del bloc la veu votar.

Va tornar a ser un dia d’aquells tontos en que no varem poder omplir el bus, quina llàstima! Ja es va comentar amb la gent que havia de venir que de cara l’any que ve, ens comprometem a potenciar al màxim la opció bus, a veure si ningú es queda sense esquiar!

El dia va tornar a ser magnífic i és que el sol no ens deixa treva aquest any! Això sí, aquest cop a la part més alta de l’estació feia molt de vent i rasca, i és que això es notava amb la neu, estava de conya !

Els cursets van anar molt bé, llàstima del Marc que es va fer mal a la mà tot i que va aguantar com un valent, esperem que et recuperis a temps per la cursa! Aquesta canalla estan fets uns cracks, fins i tot ja van agafar el telecadira i és que n’hi havia que era el primer cop!

Bé doncs, només ens falta recordar a tothom que el diumenge 24 de febrer toca a Puigmal i el 2 de Març tancarem la temporada a Puyvalador (amb permís de la gran cursa a Arinsal el dia 16 de Març) i ja ho sabeu, esmorzar i cava per tothom!

Reporter per un dia: Nil