Puigmal

|

Segona vegada que anem al Puigmal, i segon dia radiant de sol. I la neu? Doncs pels dies que fa que no neva no està pas malament. Alguns fins i tot s’han atrevit a fer algun fora pista. I és que estava oberta pràcticament tota l’estació.

Els cursets s’han pogut fer amb tota normalitat, encara que aquesta vegada faltava gent. El pont de la Llum no ha ajudat gaire.

Aviat ja no tindrem cap grup 0, perquè els més petits ja baixen pistes blaves a una velocitat de vertigen. Són uns temeraris.

Aquest cop, de la mà del Nil, hem estrenat una nova modalitat: l’snowscoot. És a dir, baixar per la pista amb una bicicleta amb patins. Sembla molt divertit i s’haurà de tenir en compte en futures sortides.

Des d’aquí també hem de fer menció especial al Marc Pio que es va lesionar la setmana passada en “acte de servei”. Tota la família del Centre desitja que et recuperis ben aviat i puguem tornar a gaudir de les teves baixades.

Res més, només recordar-vos i animar-vos a venir el proper diumenge a Puigvalador, ja que serà l’última sortida de la present temporada. Això no vol dir que no pugueu pujar a les pistes, perquè segur que encara caurà alguna nevadeta.

A veure si aquest diumenge ens trobem tots i demostrem el que hem après al llarg de tota la temporada.

Fins diumenge!

Reporter per un dia: Toni