Eina

|

Eyne, la mítica estació dels arrastres.

Cambre d'Aze és una estació d’esquí familiar a la muntanya del Cambra d'Ase. L’estació està situada al mig d’Eyna i de Sant Pere dels Forcats. Des de les cotes més altes podíem veure una panoràmica espectacular del Carlit, el Puymorens i el Campcardós al fons.

Ens ho varem passar de conya, la neu estava boníssima i el dia era esplèndid. Després d’un petit enrenou a l’hora de començar els cursets i del repartiment dels forfaits varem arrancar. Nens amunt i avall, pares fugint a les pistes mes difícils per aprofitar les dues hores de llibertat i els monitors fent servir el màxim d’imaginació per fer les classes el més divertides possibles.

Els més agosarats van poder esquiar a Sant Pere i agafar l’únic telecadira de l’estació on hi ha alguna vermella que fa por.

I les pizzes, no les heu tastat, doncs el proper dia que hi aneu, no perdeu l’oportunitat d’anar al bar a fer-ne una, són boníssimes!!

Per cert, ja tenim les estacions guanyadores segons l’enquesta del bloc, així doncs, les properes sortides quedaran així:

17 de febrer a Formigueres
24 de febrer a Puigmal
2 de Març a Puyvalador amb esmorzar per tothom després dels cursets!

Reportera per un dia: Eva