Puyvalador

|

Aquest cop estem d’estrena! Hem anat a Puyvalador que no hi havíem anat mai. Sembla que els qui van poder pujar en cotxe els va agradar, i és que està agafant força a l’enquesta del bloc, ara mateix és tercera estació més votada, això vol dir que hi tornaríem abans de tancar la temporada. Recordeu que queden quatre dies per votar i decidir on voleu repetir!

Un altre cop hem de demanar disculpes a la gent que havia de venir amb bus, segur que el pròxim cap de setmana som prou gent perquè ningú es queden sense esquiar!
Tot i això, varem tornar a tenir un dia esplèndid, la neu tornava a estar en bones condicions, i és que els corresponsals de la zona (famili Prunés) ja ens havien informat de que havia fet una empolsinada, fins i tot va caure algun fora pista ben maco d’última hora.
La primera disfressada a la neu del centre va ser més aviat discreta, som conscients del poc temps que veu tenir per pensar la disfressa, això sí, ja podeu fer volar la imaginació i anar pensant la de l’any que ve. Tot i això crosants, cacaolat i suc per tothom!Doncs ja ho veieu, un altre dia per recordar!

Per cert, podeu trobar la informació de la gran cursa de final de temporada a Arinsal. Se celebra el 10è Trofeu Ciutat de Manresa d’Esquí Alpí i Snowboard. La inscripció és totalment gratuïta i oberta a tothom. Hi haurà una classificació només del CECB i l’altre conjunta. Podreu demostrar tot el que heu après durant aquests dies, a sac!

A partir de la setmana que ve us podreu inscriure a través d’un formulari penjat al bloc.


Reporter per un dia:Nil