Esquiada de la Llum al Port del Comte 22 febrer

|

Port del Comte, ubicada a la comarca del Solsonès (Lleida), és una de les àrees més boniques del Pre-Pirineu Català, envoltada per un gran bosc de pi negre que cobreix tota la muntanya. És una estació amb caràcter familiar, amb pistes amples i amb pendents per a tots els nivells. En els últims anys el Port s'ha modernitzat i ha dotat de neu artificial les pistes principals.

Els sectors que hem trobat oberts són el de l’Hostal, el Sucre i la Bòfia; és una llàstima però entre setmana la zona de l’Estivella està tancada. La Bòfia-Sucre és el sector més renovat del Port del Comte, és la base de l’estació i compta amb tres telecadires de quatre places desembragables. Les pistes d’aquest sector semblen transcórrer per torrents, el que fa que permeti un esquí entre arbres, agradable i relaxat.

La sortida ha estat molt ben rebuda per nens i nenes que s’han volgut iniciar en l’esquí. Durant les dues hores de curset el temps ha estat assolellat i hem pogut esquiar per tota l’estació sense problemes però a partir del migdia ha començat a nevar i ha fet difícil l’esquiada

Només hi ha hagut un petit imprevist amb l'Albert, afortunadament no ha estat res. Així doncs, esperem que el pròxim dia que tornem al Port, que per cert serà l'última sortida el 7 de març, tinguem un dia tan bo com el d'avui!

Fins al pròxim diumenge a Eina!