Puigvaldor 31 de gener

|

Quina nevada!

Neu blanca, tova, flonja, verge, no hi han paraules per descriure la qualitat i quantitat de neu hem tingut avui a Puigbalador. L’arribada a pistes ha estat una mica complicada per la neu que hi havia a la carretera. I sinó pregunteu-li al Sarri!!

Un cop hem anat arribant tots han començat els cursets i, encara que ha estat nevant, el dia no ha sigut massa fred i tots hem disfrutat moltíssim.

Els cursetistes de nivell alt han pogut gaudir de dues hores de classe per neu verge, i s’ho han passat genial desvirgant les pales de la banda alta de l’estació on hi havien fins a 20 cm de neu acabada de caure. I els mes petits també han al·lucinat fent traces noves a la magnifica neu verge que arribava fins a les pistes mes fàcils.

L’estació te un snowpark força considerable on els nostre cursetistes mes agosarats s’ho han passat molt bé en el segon i últim dia del curset de Freestyle.

La tornada cap a casa ha estat un pel llarga per les cues que s’han format a causa de la nevada magistral que queia entre Guardiola i Cecs.

Però segur que nosaltres el diumenge que bé tornarem a les pistes i us hi esperem a tot