SETMANA SANTA 2010

|

Bones gent!!

Us presentem l'última activitat de la temporada, l'escapada als Alps de cada any pel pont de setmana santa, del 1 al 5 d'abril . Anirem a Alpe d'Huez, una de les estacions més mítiques dels Alps.

ATENCIÓ !! NO ÉS AL 100% SEGUR QUE ES FACI LA SORTIDA, us ho expliquem:

Hem ser un mínim de 30 persones al bus, per tan, hauríem de fer la reserva d'apartaments avui mateix per assegurar que tindrem lloc. Per fer la reserva hem de pagar un dipòsit força elevat que si finalment no hi anem perquè no arribem al número mínim de persones al bus, l'agència es quedaria amb aquests diners.

Volem ser molt sincers amb vosaltres i per això us expliquem amb la problemàtica que ens trobem any rere any i és que el CECB fa un parell d'anys que no ens surten els números per voler organitzar un viatge com aquest. Nosaltres en tenim moltes ganes i us volem brindar l'oportunitat d'anar als Alps francesos ja que no tenen res a veure amb les estacions de casa nostre, tan a nivell d'alçada com d’infraestructures.

Aquest any ens veiem obligats a posar tot un seguit de condicions , així doncs si esteu interessats en el viatge els passos a seguir seran els següents:

- Feu un ingrés abans del 18 de març de 100€ al num de cta que us passarem quan ens envieu un mail a cecbski@gmail.com indicant que esteu interessats i que ja heu fet l'ingrés. Automàticament quedareu inscrits en una llista de pre-reserva.

A partir d'aquí, hi haurà quatre opcions possibles:

- Si arribat el dia límit de la inscripció (18 de març) o abans, que hi ha el mínim de persones apuntades i que hi ha allotjament per tothom a Alpe d'Huez, farem la reserva i cap a Alps falta gent!!!

- Si arribat el dia límit de la inscripció (18 de març) o abans, que hi ha el mínim de persones apuntades i NO hi ha allotjament per tothom a Alpe d'Huez, mirarem disponibilitat d'apartaments per anar a Les 2 Alps, on el preu final s'incrementarà en 30€

- Si arribat el dia límit de la inscripció (18 de març) o abans, NO hi ha el mínim de persones apuntades prorrogarem el dia límit de la inscripció fins el 25 de març. Arribat el dia i que hi ha el mínim de persones apuntades, dubtem que tinguem lloc a Alpe d'Huez i hauríem de mirar d'anar a Les 2 Alps o altres estacions.

- Si arribat el dia 25 de març NO hi ha el mínim de persones apuntades s'anul•larà la sortida als Alps i us tornarem els 100€ de la pre-reserva

INFO SORTIDA

Anada: 1 d’abril a les 15h des de l’estació d’autobusos de Manresa
Tornada: 5 d’abril a les 14h des de l’estació d’esquí.
El preu de 320€ inclou: allotjament en apartament a plena ocupació + forfait + bus
Apartaments de 4-6 persones
Tovalloles, llençols i neteja final de l’apartament NO inclòs al preu
S’haurà d’abonar una fiança de 300€ en metàl•lic a l’arribada, es retornarà el dia de sortida si no hi ha hagut cap imperfecte
Obligatori estar assegurat, si no ho esteu us podem tramitar l’assegurança del Racc per 13,5€
No està confirmat però segurament al arribar a l’apartament ens faran pagar 4€ de taxes d’estada per persona.

Fitxa tècnica Alpe d'Huez

Telesquís 45
Telecadires 24
Telecabines 12
Telefèrics 6
Desnivell: 1450-3300m
Snowpark 2
Halfpipe 2
Big Jump 2
Pistes verdes 38
Pistes blaves 34
Pistes vermelles 29
Pistes negres 14
Km de pistes 238
700 canons de neu

Pàg web de l’estació

Mapa de pistes

Webcams


Quatre fotos i opinió d'alpe d'Huez





Ver mapa más grande