ÚLTIMES ACTIVITATS DE LA TEMPORADA

|

Carnestoltes (FET)

El pròxim diumenge dia 14 de febrer celebrarem carnestoltes a Puigvalador. Després dels cursets hi haurà una mica d’esmorzar i sorteig d’un parell de premis pels més petits. I per cert, animem a tothom a disfressar-se, els monis ja tenim la disfressa a punt!!

Sortida de la Llum a Port del Comte (FET)

Per si hi ha algun dubte, aquesta sortida la farem el proper 22 de febrer que és dilluns. Disculpes a tothom que no treballi a Manresa però varem pensar de provar aquesta data, i és que també s’agraeix anar a esquiar un dilluns a prop de casa! Farem els cursets com sempre.

Curs en "Primers auxilis a la muntanya" (FET)

Uns quants consells pràctiques que ens poden ser útils en el cas d'algun imprevist. Si esteu interessats ens hauríeu d'enviar un mail amb les vostres dades abans del 21 de febrer a cecbski@gmail.com
Dies 24 i 25 de febrer de 20h a 22h al centre
El curs és gratuït si sou socis del CECB, si no són 5€

Eina (FET)

Serà l’última sortida a la Catalunya Nord el dia 28 de febrer, és una estació senzilleta però amb encant, si fa bon dia des del cim de l’estació es veu una panoràmica molt maca de la Cerdanya, aquest serà l'últim dia de cursets abans d'encarar la cursa final..

Cursa de final de temporada a Port del Comte
el 7 de març

Us presentem l’activitat que ens fa més il•lusió d’aquesta temporada, torna la Cursa Social del CECB, o el que és el mateix, un examen final als cursetistes que han vingut setmana rere setmana ;)

La veritat és que serà la festa de final de temporada de les sortides amb el CECB, la cursa es pot dir que és l’excusa per poder compartir l’últim dia d’aquest any amb tots vosaltres. Això sí, serà una cosa seria, taules amb els temps de cadascú, classificacions, entrega de premis, records per a tots els cursetistes que facin la cursa i alguna sorpresa més!
Estem mirant de reservar taula al Refugi Bages del CECB a la mateixa estació de Port del Comte, en el cas de que estigueu interessats en dinar al refugi amb tota la colla, ens faríeu un favor si ens envieu un mail de pre-reserva a cecbski@gmail.com . Penseu que el menjador és d’unes 35 persones, el preu del menú són 15 euros.
Per cert, la cursa és oberta a tothom i la inscripció és gratuïta. Eis i que si algú li fa mandra fer la cursa pot venir a esquiar només, farem un bus com sempre però no hi haurà cursets.

Setmana Santa als Alps

En les pròximes setmanes us informarem de la sortida als Alps pel pont de Setmana Santa.
Quin paquet de neu que trobarem! Un dels hiverns amb més nevades dels últims anys als Alps!